Messias-solister2019-01-17T16:14:58+00:00

Solister til Messias

Foto: Peter M. Mayr

Frederikke Kampmann, sopran

Frederikke Kampmann er uddannet fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium i København og fra Musik und Kunst Privatuniversität der Stadt. Hun debuterede i 2008.

Frederikke har sunget Sopranpartiet i Mozarts Requiem med Aarhus Symfoniorkester, Carmina Burana med Sønderjyllands Symfoniorkester samt Aalborg Symfoniorkester og hun har sunget Jenny Lind med Odense Symfoniorkester i Carl Nielsens sjældent opførte Amor og Digteren. 

Fra 2011-2017 var Frederikke bosat i Wien, hvor hun sang store partier på blandt andet Theater Akzent og Theater MuTh. I sæson 2016/2017 var Frederikke medlem af Junges Ensemble på Theater an der Wien.

Frederikke har gennem tiden modtaget flere legater og priser. Blandt andet fra Beckett-Fonden, Kongehuset og Operasangerinde Betty Bevalds legat. I sommeren 2013 modtog hun prisen for Årets unge Operatalent ved Copenhagen Opera Festival. I 2012 vandt hun desuden tredjeprisen i Operaens Venners konkurrence for unge sangere, og i 2015 vandt hun 3. prisen med pianist Mehrdokht Manavi ved Copenhagen Lied-duo Competition.

Foto: Peter M. Mayr

Linnéa Lomholt, alt

Linnéa Lomholt er uddannet fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium og har deltaget i master classes i Schweiz, Østrig og USA. Hun har været solist i store kirkelige musikværker og oratorier af bl.a. Bach, Händel og Mozart og sunget med mange orkestre i Danmark og udlandet. Hun har optrådt i musikdramatiske produktioner med Hotel Pro Forma og Dansk Danseteater. Fra 2006-2013 sang hun i vokalensemblet Ars Nova Copenhagen, og er nu fast medlem af DR Vokalensemblet.

Mathias Monrad Møller

Mathias Monrad Møller, tenor

Mathias Monrad Møller, født i Odense 1988, er en dansk-tysk tenor og komponist. Mathias var medlem af drengekoret Thomanerchor Leipzig og har studeret til et diplom i komposition (tilsvarende en kandidat) ved Hochschule für Musik und Darstellende Kunst i Frankfurt am Main og til en bachelor i sang på Hochschule für Musik „Hanns Eisler“ i Berlin, efterfulgt af en kandidat på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium. Han er nu under uddannelse på Operaakademiet ved Det Kongelige Teater/DKDM, hvor han studerer med Susanna Eken som lærer.

Som led sine studier kan Mathias i sæsonen 2018/19 opleves som Ruiz i Verdis „Trubaduren“ og som Arved Bengtsen i Peter Heises „Drot og Marsk“ på Operaen i København.

Mathias har som solist bl.a. optrådt i Tivolis Koncertsal, Berliner Philharmonie og med Sønderjyllands Symfoniorkester.

Mathias’ kompositioner bliver opført i ind- og udlandet og transmitteret af bl.a. DR, norsk radio NRK og tysk radio HR 2.

Som komponist modtog han i 2017 Carl Nielsen Talentprisen, som sanger Redaktør Hans Voigts Mindelegat, og som sanger og komponist var han i 2018 blandt modtagerne af Léonie Sonnings Talentpris.

 

Thomas Storm

Thomas Storm, Bas

Thomas Storm er uddannet fra Operaakademiet ved Det Kongelige Teater i 2011. Han har efterfølgende efteruddannet sig i New York hos Gregory Lamar.

I 2009 havde han sin debut på Det Kongelige Teater og sang derefter mange partier på teateret.

Han har sunget på Den Fynske Opera og Den Jyske Opera. Han har samarbejdet med Odense Symfoniorkester og Sønderjyllands Symfoniorkester og har medvirket som solist hos de fleste landsdelsorkestre.

Derudover har han sunget koncerter i New York, Berlin, på Filippinerne, i Sverige og Tyskland og mange andre lande.

Thomas Storm har modtaget flere priser og legater. I 2007 vandt han 1. prisen i Operaens Venners konkurrence for unge talentfulde sangere. Han har også modtaget, Hans Voigts mindelegat, Sonning musik Stipendium, Aarhus sommeroperas talent pris, samt et legat fra Vilhelm Hansen Fonden og Augustinus fonden til studier i udlandet, ydermere er han tildelt Den Fynske Operas Lars Waage Pris. Samt en Reumert talentpris.

Thomas Storm er i 2018 ansat som operachef på Den Fynske Opera.